Bobby en ik

25 januari 2020 Door Jack
Categorie: personal blog
Leestijd: 2 minuten

 

Bobby en ik

Over classy Britten en snelle jongens met een dikke kont

 

 

Ik zou hem Bobby noemen. Met een “y”, niet met “ie”. Staat stoerder. Internationaler ook.

 

Het was niet zijn echte naam natuurlijk. Vlak voor de vakantie had ik foto’s van hem gezien op Instagram. En tijdens de vakantie véél over hem gelezen. Het viel mij op hoeveel er over hem geschreven was. Allemaal lovende woorden. Geen kritische noot te vinden.

Voor mij was het liefde op het eerste gezicht.

Hij heeft me niet meer losgelaten.

 

De eerste ontmoeting

Terug van vakantie besloot ik hem meteen op te zoeken. Het was op een zaterdag in Bodegraven.
Ondanks de enorme drukte zag ik hem meteen staan. Gelukkig, net zo mooi als op de foto’s!
Hoewel we het niet hadden afgesproken, gingen we tóch een stukje rijden. Even samen, weg van de drukte. Ik was erop voorbereid, we zouden de polder in gaan.

 

Toen werden we samen gespot

Hij zorgde voor een big smile op mijn gezicht. Ik moest er zelfs hardop van lachen. Hoewel ik met van alles en nog wat bezig was, merkte ik wel dat we door anderen werden opgemerkt. Ik deed geen moeite om het te verbergen, want ik wilde best wel met hem gezien worden!

Hij was wél een stuk stiller dan ik had verwacht. Niet dat ik dacht dat hij zoveel zou brullen, maar hij had wél een reputatie op dit vlak. Eerst baalde ik er een beetje van, maar al vrij snel bedacht ik me dat dit prima bij mij past. Ook bij hem trouwens. Stoere looks, maar zó netjes!

 

We reden langer dan ik had verwacht. Bobby had dorst, gaf hij aan. Hij zou van tevoren toch wel genoeg hebben gedronken?, vroeg ik me direct een beetje verbaast af.

Toch stopten we onderweg niet. Er was toch niets in de polder, dus we gingen terug. Ik vond het niet erg. Ik was dik tevreden met mijn portie fun.

 

See you soon!

Ik wist vrijwel zeker dat we elkaar snel weer zouden zien, maar dan bij mij thuis! Ik had wel wat eisen, maar als we dat konden oplossen dan was het wat mij betreft definitief en kon hij bij mij blijven. Gelukkig was het na een week al rond!

 

Geen schaamte

Het is m’n derde, maar ik schaam me er niet voor. De eerste 2 waren Japanners, snélle jongens, dat wel. Bij de eerste viel ik als een blok voor zijn dikke kont, de 2e was wat slanker en bijna helemaal grijs. Zilver zelfs. We zijn zo’n 9 jaar bij elkaar gebleven en van begin tot eind helemaal happy.

 

Ik was helemaal niet op zoek naar een ander. Maar ja, die looks he? Classic heet dat dan, maar toch zó jong. Met deze uitstraling zal Bobby er nooit gedateerd uit zien. Een stuk zwaarder, maar sterk en sportief.

Bobby is een Brit pur sang.

 

We zijn inmiddels al 4000 kilometer gelukkig samen.

 

 

2019 Triumph Bobber Black
In de polder: mijn “ 2019 Triumph Bobber Black”. Bobby voor vrienden.

Naar boven

Terug naar blogoverzicht