Over mij

20 jaar e-commerce, sales en marketing komen samen: Jackpot!

Jack aan tafel met laptop

Hoi, ik ben Jack en ik help je graag met “tekst dat iets moet doen”. Meestal iets commercieels dus, maar dat hoeft niet. Long copy of short copy. Formeel of informeel. Maar altijd voor jouw doelgroep geschreven. Positief en niet manipulatief. Alles voor de juiste uitstraling van jouw merk.

Jack aan tafel met laptop

Van webshop naar webtekst

Schrijven zat er al vroeg in, maar ik heb het nooit aan een beroep gekoppeld. Er ging namelijk eerst 18 jaar in e-commerce aan vooraf. In diverse functies heb ik webshops en webbouwers geadviseerd in online betaaloplossingen. Online verkoop en webwinkels kennen dus geen geheimen voor mij.

Om de vlam brandend te houden moet soms het roer om. (Zijn dat nou twee clichés in één zin?) En om nieuwe dingen te leren moet je terug naar je passie.

Dat het iets creatiefs moest zijn, dat was zo klaar als een klontje. Dat het iets met schrijven zou worden, was achteraf ook geen verrassing.

Creatief eigenwijs

Zo zal het vast geen toeval zijn dat copywriters vaak creatievelingen zijn met een salesachtergrond. Die het altijd beter weten.

Goede ingrediënten om commerciële teksten te schrijven, als je het mij vraagt cool

Maar wat is jouw verhaal? Stuur me eens een berichtje, dan gaan we kijken hoe we jouw volgende pagina gaan invullen.

Groeten,
Jack Lauwers

Jackpot?

Omdat het beter klinkt dan Bingo. Met de Jackpot valt er écht wat te winnen. En het past wel aardig bij mijn eigen naam natuurlijk.

Om speelautomaten en roulettetafels in m’n logo te zetten ging me wat ver. Ik hou niet van gokken, maar van resultaat. Niet gokken maar winnen dus. Winnen met woorden.

Dus heb ik een boer uit een kaartspel gebruikt. En hem een schrijfveer in z’n handen gedrukt. Zo’n boer die ze aan de andere kant van de Noordzee een “Jack” noemen. Dus Drie maal Jack is scheepsrecht, volg je ’t nog?

Had je die “C” (van Copywrite) om de “Jack” ook al gezien? Bingo! Ehh.. Jackpot!

Logo Jackpot Copywrite

Contact 

Jack Lauwers
Freelance Copywriter
KvK: 88577198
BTW: NL004229372B77
Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Logo tekstnet met regels
Jack Lauwers successfully completed the All-around SEO course!