Over mij

Jackpot?

Omdat het beter klinkt dan Bingo. En er met een Jackpot meer te winnen valt. Ik moet tussen alle tekstschrijvers en copywriters natuurlijk wél uitstralen dat er bij mij iets valt te halen. Dat er iets te winnen is. Én het past wel aardig bij mijn eigen naam natuurlijk.

Jacks playingcards
“Jacks” 🙂

Om meteen een speelautomaat in m’n logo te zetten ging me wat te ver. Het moet niet te veel met gokken associëren. Dus heb ik een boer uit een kaartspel gebruikt. En hem een schrijfveer in z’n handen gedrukt. Laat men aan de andere kant van de Noordzee diezelfde boer nou nét een “Jack” noemen. 

Die “C” (van Copywrite) om de “Jack” heen had je natuurlijk zelf al gezien.

Foto van Jack Lauwers, Jackpot Copywrite

Hoi, ik ben Jack

Hoi, ik ben Jack (1983) en ik help je graag met “tekst dat iets moet doen”. Meestal iets commercieels dus, maar dat hoeft niet. Long copy of short copy. Formeel of informeel. Maar altijd voor jouw doelgroep geschreven. Altijd positief en niet manipulatief. Alles voor de juiste uitstraling van jouw merk.

Van e-Commerce naar copywrite

Schrijven zat er al vroeg in, maar ik heb het nooit aan een beroep gekoppeld. Er ging namelijk eerst 16 jaar werk in e-commerce aan vooraf. In verschillende functies heb ik online ondernemers geadviseerd in online betaaloplossingen. Online, webwinkels en e-commerce kennen dus geen geheimen voor mij.

Om nieuwe dingen te blijven leren moet je eerst op zoek naar waar je passie ligt. Andersom kan ook, maar dat werkt alleen op korte termijn. Dat het iets creatiefs zou worden was zo klaar als een klontje. Dat het iets met schrijven zou worden was achteraf ook geen verrassing.

Zo zal het ook geen toeval zijn dat ik regelmatig hoor dat het gros van de (zelfstandige) copywriters creatievelingen zijn met een sales achtergrond. Die het altijd beter weten. Goede ingrediënten om commerciële teksten te schrijven als je het mij vraagt 😉

Maar wat is jouw verhaal? Stuur mij vrijblijvend een berichtje, dan gaan we kijken hoe we jouw volgende pagina gaan invullen. 

Groeten,

Jack Lauwers 


Neem contact met mij op