Over mij

20 jaar e-commerce, sales en marketing komen samen: Jackpot!

Jack aan tafel met laptop

Hoi, ik ben Jack en ik help je graag met “tekst dat iets moet doen”. Meestal iets commercieels dus, maar dat hoeft niet. Long copy of short copy. Formeel of informeel. Maar altijd voor jouw doelgroep geschreven. Positief en niet manipulatief. Alles voor de juiste uitstraling van jouw merk.

Jack aan tafel met laptop

Van webshop naar webtekst

Schrijven zat er al vroeg in, maar ik heb het nooit aan een beroep gekoppeld. Er ging namelijk eerst 18 jaar in e-commerce aan vooraf. In diverse functies heb ik webshops en webbouwers geadviseerd in online betaaloplossingen. Online verkoop en webwinkels kennen dus geen geheimen voor mij.

Om de vlam brandend te houden moet soms het roer om. (Zijn dat nou twee clichés in één zin?) En om nieuwe dingen te blijven leren moet je terug naar je passie.

Dat het iets creatiefs moest zijn was zo klaar als een klontje. Dat het iets met schrijven zou worden was achteraf ook geen verrassing.

Creatief eigenwijs

Zo zal het ook geen toeval zijn dat (zelfstandige) copywriters vaak creatievelingen zijn met een sales achtergrond. Die het altijd beter weten.

Goede ingrediënten om commerciële teksten te schrijven als je het mij vraagt cool

Maar wat is jouw verhaal? Stuur me eens een berichtje, dan gaan we kijken hoe we jouw volgende pagina gaan invullen.

Groeten,
Jack Lauwers

Jackpot?

Omdat het beter klinkt dan Bingo. Met de Jackpot valt er écht wat te winnen. Ik moet natuurlijk uitstralen dat er bij mij iets valt te halen. Dat er iets te winnen is. Én het past wel aardig bij mijn eigen naam natuurlijk.

Om speelautomaten en roulettetafels in m’n logo te zetten ging me wat ver. Dit gaat niet over gokken maar over winnen. Winnen met woorden. 

Dus heb ik een boer uit een kaartspel gebruikt. En hem een schrijfveer in z’n handen gedrukt. Laat men aan de andere kant van de Noordzee zo’n boer nou nét een “Jack” noemen. Drie maal Jack is scheepsrecht.

Die “C” (van Copywrite) om de “Jack” heen had je natuurlijk zelf al gezien.

Logo Jackpot Copywrite

Contact 

Jack Lauwers
Freelance Copywriter
KvK: 88577198
BTW: NL004229372B77
Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring

Logo tekstnet met regels
Jack Lauwers successfully completed the All-around SEO course!